Revista de disseny
Revista de disseny
La Televisió Led De 47 "que Suporta L'emissió Hd

Triump

La Televisió Led De 47 "que Suporta L'emissió Hd Enfocaments constructivistes que estimulen la sensació de delicadesa, les vores clares han estat les nostres inspiracions. El dissenyador ha volgut alimentar els sentits visuals i visuals del públic amb il·lusions creades amb diferents materials com vidre, xapa, superfícies recobertes de crom i llum blanca.

Nom del projecte : Triump, Nom del dissenyador : Vestel ID Team, Nom del client : .

Triump La Televisió Led De 47 "que Suporta L'emissió Hd

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.