Revista de disseny
Revista de disseny
Casa

Geometry Space

Casa Aquest projecte és un projecte de xalet situat al [SAC Beigan Hill International Arts Center] als afores de Xangai, hi ha un centre d’arts en comunitat, que ofereix moltes activitats culturals, la vila pot ser d’oficina o estudi o casa, el centre de la comunitat té un gran llac. , aquest model es troba directament al llarg del llac. Les característiques especials de l’edifici són l’espai interior sense cap columna, que dóna la major variabilitat i creativitat en el disseny a l’espai interior, però també per la llibertat i la variabilitat de l’espai, l’estructura interior, la tècnica del disseny és més variable, la geometria expandible. crea un espai interior, en consonància amb les idees creatives perseguides per [Art Center]. El tipus d’estructura i l’escala principal de nivell dividit es troben al centre de l’espai interior, mentre que els costats esquerre i dret són escales de nivell dividit, de manera que un total de cinc zones d’escales interiors diferents connecten l’espai.

Nom del projecte : Geometry Space, Nom del dissenyador : Kris Lin, Nom del client : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Casa

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.