Revista de disseny
Revista de disseny
Casa

Geometry Space

Casa Aquest projecte és un projecte de xalet situat al [SAC Beigan Hill International Arts Center] als afores de Xangai, hi ha un centre d’arts en comunitat, que ofereix moltes activitats culturals, la vila pot ser d’oficina o estudi o casa, el centre de la comunitat té un gran llac. , aquest model es troba directament al llarg del llac. Les característiques especials de l’edifici són l’espai interior sense cap columna, que dóna la major variabilitat i creativitat en el disseny a l’espai interior, però també per la llibertat i la variabilitat de l’espai, l’estructura interior, la tècnica del disseny és més variable, la geometria expandible. crea un espai interior, en consonància amb les idees creatives perseguides per [Art Center]. El tipus d’estructura i l’escala principal de nivell dividit es troben al centre de l’espai interior, mentre que els costats esquerre i dret són escales de nivell dividit, de manera que un total de cinc zones d’escales interiors diferents connecten l’espai.

Nom del projecte : Geometry Space, Nom del dissenyador : Kris Lin, Nom del client : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Casa

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.