Revista de disseny
Revista de disseny
El Sistema D’Estanteria

Quadro Qusabi

El Sistema D’Estanteria El sistema de prestatgeries Quadro Qusabi (o en breu QQ) s’ha inspirat en la versatilitat de les bastides. El Qusabi (significa "falca" en japonès) s'insereix en les obertures dels pals a l'alçada desitjable. Els prestatges i els calaixos es col·loquen sobre falques Qusabi sense eines ni fruits secs. Es pot substituir qualsevol prestatgeria o un calaix en qualsevol moment. És fàcil muntar un nou sistema de QQ només amb 2 prestatges, 4 pals i un tap. La mida de la prestatgeria més petita és de 280 cm quadrats. Les mides dels altres prestatges són de 8 cm de llarg o més. El sistema de QQ es pot tornar a muntar i ampliar sense fi afegint pals i prestatges nous al sistema existent.

Nom del projecte : Quadro Qusabi, Nom del dissenyador : Sonia Ponka, Nom del client : MultiMono.

Quadro Qusabi El Sistema D’Estanteria

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.