Revista de disseny
Revista de disseny
El Sistema D’Estanteria

Quadro Qusabi

El Sistema D’Estanteria El sistema de prestatgeries Quadro Qusabi (o en breu QQ) s’ha inspirat en la versatilitat de les bastides. El Qusabi (significa "falca" en japonès) s'insereix en les obertures dels pals a l'alçada desitjable. Els prestatges i els calaixos es col·loquen sobre falques Qusabi sense eines ni fruits secs. Es pot substituir qualsevol prestatgeria o un calaix en qualsevol moment. És fàcil muntar un nou sistema de QQ només amb 2 prestatges, 4 pals i un tap. La mida de la prestatgeria més petita és de 280 cm quadrats. Les mides dels altres prestatges són de 8 cm de llarg o més. El sistema de QQ es pot tornar a muntar i ampliar sense fi afegint pals i prestatges nous al sistema existent.

Nom del projecte : Quadro Qusabi, Nom del dissenyador : Sonia Ponka, Nom del client : MultiMono.

Quadro Qusabi El Sistema D’Estanteria

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.