Revista de disseny
Revista de disseny
Exposició I Botiga D’Il·luminació

Light Design Center Speyer, Germany

Exposició I Botiga D’Il·luminació La sala d’exposicions del nou Light Center Speyer, situada en un edifici de la fàbrica, s’havia de dissenyar com a espai d’exposicions, zona de consultoria i lloc de trobada. En aquest cas, s'havia de crear un marc que generi efectes de sinergia per al disseny d'interiors per a totes les últimes tendències de llum, tecnologies i dissenys de llum. La seva estructura sofisticada consistia a construir la columna vertebral de tota l’exposició de llum, però, al mateix temps, mai no va ser l’ombra de la prioritat dels objectes d’il·luminació que s’havien d’exposar. Per a aquest propòsit, la natura va crear una forma unificadora com a inspiració: el "twister", un fenomen natural amb forces invisibles ...

Nom del projecte : Light Design Center Speyer, Germany, Nom del dissenyador : Peter Stasek, Nom del client : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Exposició I Botiga D’Il·luminació

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.