Revista de disseny
Revista de disseny
Exposició I Botiga D’Il·luminació

Light Design Center Speyer, Germany

Exposició I Botiga D’Il·luminació La sala d’exposicions del nou Light Center Speyer, situada en un edifici de la fàbrica, s’havia de dissenyar com a espai d’exposicions, zona de consultoria i lloc de trobada. En aquest cas, s'havia de crear un marc que generi efectes de sinergia per al disseny d'interiors per a totes les últimes tendències de llum, tecnologies i dissenys de llum. La seva estructura sofisticada consistia a construir la columna vertebral de tota l’exposició de llum, però, al mateix temps, mai no va ser l’ombra de la prioritat dels objectes d’il·luminació que s’havien d’exposar. Per a aquest propòsit, la natura va crear una forma unificadora com a inspiració: el "twister", un fenomen natural amb forces invisibles ...

Nom del projecte : Light Design Center Speyer, Germany, Nom del dissenyador : Peter Stasek, Nom del client : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Exposició I Botiga D’Il·luminació

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.