Revista de disseny
Revista de disseny
L’Edifici D’Oficines

Jansen Campus

L’Edifici D’Oficines L'edifici és una novetat sorprenent, que uneix la zona industrial i el nucli antic i adopta les seves formes triangulars a partir dels tradicionals sostres adossats a Oberriet. El projecte integra tecnologies innovadores, inclou nous detalls i materials i compleix els estrictes estàndards suïssos de construcció “Minergie”. La façana està revestida en una malla de Rheinzink perforada pre-patinada fosca que evoca la densitat dels tons dels edificis de fusta dels voltants. Els espais de treball personalitzats són de pla obert i la geometria de l’edifici aporta vistes al Rheintal.

Nom del projecte : Jansen Campus, Nom del dissenyador : Davide Macullo Architects, Nom del client : .

Jansen Campus L’Edifici D’Oficines

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.