Revista de disseny
Revista de disseny
L’Edifici D’Oficines

Jansen Campus

L’Edifici D’Oficines L'edifici és una novetat sorprenent, que uneix la zona industrial i el nucli antic i adopta les seves formes triangulars a partir dels tradicionals sostres adossats a Oberriet. El projecte integra tecnologies innovadores, inclou nous detalls i materials i compleix els estrictes estàndards suïssos de construcció “Minergie”. La façana està revestida en una malla de Rheinzink perforada pre-patinada fosca que evoca la densitat dels tons dels edificis de fusta dels voltants. Els espais de treball personalitzats són de pla obert i la geometria de l’edifici aporta vistes al Rheintal.

Nom del projecte : Jansen Campus, Nom del dissenyador : Davide Macullo Architects, Nom del client : .

Jansen Campus L’Edifici D’Oficines

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.