Revista de disseny
Revista de disseny
Joguina

Rocking Zebra

Joguina Als nens els encanta aquesta joguina basculant frisca, mentre que l’aspecte contemporani, els gràfics divertits i la fusta natural, són reals atractius a la casa moderna. El repte del disseny consistia en conservar el caràcter essencial d’una joguina clàssica de l’hereu, alhora que s’utilitzaven tècniques avançades i un sistema de construcció modular per permetre futurs tipus d’animals addicionals amb canvis mínims de peces. El producte envasat també havia de ser compacte i inferior a 10 kg per als canals de venda directa a Internet. L'ús d'un laminat d'impressió personalitzat és realment primordial i es tradueix en una perfecta representació del color / patró en una superfície totalment resistent a les ratllades

Nom del projecte : Rocking Zebra, Nom del dissenyador : Newmakers, Nom del client : Newmakers.

Rocking Zebra Joguina

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.