Revista de disseny
Revista de disseny
Joguina

Rocking Zebra

Joguina Als nens els encanta aquesta joguina basculant frisca, mentre que l’aspecte contemporani, els gràfics divertits i la fusta natural, són reals atractius a la casa moderna. El repte del disseny consistia en conservar el caràcter essencial d’una joguina clàssica de l’hereu, alhora que s’utilitzaven tècniques avançades i un sistema de construcció modular per permetre futurs tipus d’animals addicionals amb canvis mínims de peces. El producte envasat també havia de ser compacte i inferior a 10 kg per als canals de venda directa a Internet. L'ús d'un laminat d'impressió personalitzat és realment primordial i es tradueix en una perfecta representació del color / patró en una superfície totalment resistent a les ratllades

Nom del projecte : Rocking Zebra, Nom del dissenyador : Newmakers, Nom del client : Newmakers.

Rocking Zebra Joguina

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.