Revista de disseny
Revista de disseny
El Balanceig

WIRE

El Balanceig Mitjançant la tècnica de laminació CNC, WIRE està format per dues peces de tubs d’alumini. Tot i que és una cadira funcional, sembla que hi ha cables penjats en una superfície plana. L’espai dels seients s’amaga a les canonades. La cadira té una estructura única amb molt bon equilibri d’auto-equilibri. És una peça duradora, estable i sostenible, amb baix cost de material i aspecte de luxe. WIRE es fabrica fàcilment. A més, els materials lleugers i resistents a l'oxidació la fan bona per a usos exteriors i interiors.

Nom del projecte : WIRE, Nom del dissenyador : Hong Zhu, Nom del client : .

WIRE El Balanceig

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.