Revista de disseny
Revista de disseny
El Balanceig

WIRE

El Balanceig Mitjançant la tècnica de laminació CNC, WIRE està format per dues peces de tubs d’alumini. Tot i que és una cadira funcional, sembla que hi ha cables penjats en una superfície plana. L’espai dels seients s’amaga a les canonades. La cadira té una estructura única amb molt bon equilibri d’auto-equilibri. És una peça duradora, estable i sostenible, amb baix cost de material i aspecte de luxe. WIRE es fabrica fàcilment. A més, els materials lleugers i resistents a l'oxidació la fan bona per a usos exteriors i interiors.

Nom del projecte : WIRE, Nom del dissenyador : Hong Zhu, Nom del client : .

WIRE El Balanceig

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.