Revista de disseny
Revista de disseny
La Marca De Recerca

Pain and Suffering

La Marca De Recerca Aquest disseny explora el patiment en diferents capes: filosòfica, social, mèdica i científica. Des del meu punt de vista personal, que el dolor i el dolor es presenten en moltes cares i formes, filosòfiques i científiques, vaig escollir la humanització del sofriment i el dolor com a base. Vaig estudiar les analogies entre la simbiòtica de naturalesa i la simbiòtica en les relacions humanes i a partir d’aquesta investigació vaig crear personatges que representen visualment les relacions simbiòtiques entre el que pateix i el que pateix i entre el dolor i el del dolor. Aquest disseny és un experiment i l’espectador n’és el tema.

Nom del projecte : Pain and Suffering, Nom del dissenyador : Sharon Webber-Zvik, Nom del client : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering La Marca De Recerca

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.