Revista de disseny
Revista de disseny
La Placa Giratòria D'alta Tecnologia

Calliope

La Placa Giratòria D'alta Tecnologia L’objectiu final d’una taula de torns d’alta definició és tornar a crear el so més pur i incontaminat; aquesta essència del so és el terminal i el concepte d'aquest disseny. Aquest bell producte elaborat és una escultura del so que reprodueix el so. Com a placa giratòria, es troba entre les de les plaques giratòries Hi-Fi amb millors prestacions disponibles i aquest rendiment inigualable s'indica i amplifica tant per la seva forma única com pels seus aspectes de disseny; unint forma i funció en una unió espiritual per encarnar la plataforma giratòria Calliope.

Nom del projecte : Calliope, Nom del dissenyador : Deniz Karasahin, Nom del client : Calliope Audio.

Calliope La Placa Giratòria D'alta Tecnologia

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.