Revista de disseny
Revista de disseny
El Làser Dental

LiteTouch™

El Làser Dental LiteTouch ™ és un làser Erbium: YAG (longitud d’ona de 2.940 nm) per a tractaments de teixits durs i durs. La longitud d’ona Erbium: YAG s’absorbeix bé en les molècules d’aigua i l’apetit hidroxil, que construeixen les dents i l’os, i per tant són més aplicables en una àmplia varietat d’aplicacions de teixits durs i tous. El LiteTouch ™ amb la seva tecnologia Laser-in-the-Handpiece ™ proporciona una precisió i una potència sense precedents, sense limitacions ergonòmiques, que permeten la microcirurgia i les capacitats operatives no invasives alhora que milloren l’odontologia preventiva.

Nom del projecte : LiteTouch™, Nom del dissenyador : Light Instruments Ltd., Nom del client : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ El Làser Dental

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.