Revista de disseny
Revista de disseny
El Làser Dental

LiteTouch™

El Làser Dental LiteTouch ™ és un làser Erbium: YAG (longitud d’ona de 2.940 nm) per a tractaments de teixits durs i durs. La longitud d’ona Erbium: YAG s’absorbeix bé en les molècules d’aigua i l’apetit hidroxil, que construeixen les dents i l’os, i per tant són més aplicables en una àmplia varietat d’aplicacions de teixits durs i tous. El LiteTouch ™ amb la seva tecnologia Laser-in-the-Handpiece ™ proporciona una precisió i una potència sense precedents, sense limitacions ergonòmiques, que permeten la microcirurgia i les capacitats operatives no invasives alhora que milloren l’odontologia preventiva.

Nom del projecte : LiteTouch™, Nom del dissenyador : Light Instruments Ltd., Nom del client : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ El Làser Dental

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.