Revista de disseny
Revista de disseny
El Banc De Tecnologia

Absa

El Banc De Tecnologia Allen International va demanar que desenvolupés una innovadora sucursal "Laboratori" al centre comercial Clearwater de Johannesburg. ABSA volia utilitzar la sucursal com a laboratori de proves per desenvolupar productes i processos innovadors abans de publicar-los a tota la xarxa. La nova sucursal "Lab" se centrarà en els prototips tecnològics per crear un entorn més interactiu per als clients i provar noves maneres bancàries. Amb la creació de diferents desplaçaments de clients per a Banca exclusiva, consultors minoristes i banca transaccional d’alt trànsit, vam poder oferir un concepte d’oficina més centrat en el client.

Nom del projecte : Absa, Nom del dissenyador : Allen International, Nom del client : allen international.

Absa El Banc De Tecnologia

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.