Revista de disseny
Revista de disseny
Calendari

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Calendari Un calendari promocional únic i lúdic desenvolupat i elaborat per al lloc web del portal utilitza textures de paper i dóna compte de la funcionalitat. Aquesta edició de 2013 és un organitzador de calendaris i calendaris integrat en un amb espai per escriure en els plans i en els horaris de cada any. Es va seleccionar acuradament un paper gruixut de qualitat per al calendari i un paper de baix cost per a apuntar les notes per a l’organitzador d’horaris i el contrast que es va crear s’ajusta com a part del disseny dcalendari. La funció afegida d’un organitzador d’horaris de compliment la fa perfecta com a calendari d’escriptori fàcil d’utilitzar.

Nom del projecte : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Nom del dissenyador : Katsumi Tamura, Nom del client : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Calendari

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.