Revista de disseny
Revista de disseny
Calendari

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Calendari Un calendari promocional únic i lúdic desenvolupat i elaborat per al lloc web del portal utilitza textures de paper i dóna compte de la funcionalitat. Aquesta edició de 2013 és un organitzador de calendaris i calendaris integrat en un amb espai per escriure en els plans i en els horaris de cada any. Es va seleccionar acuradament un paper gruixut de qualitat per al calendari i un paper de baix cost per a apuntar les notes per a l’organitzador d’horaris i el contrast que es va crear s’ajusta com a part del disseny dcalendari. La funció afegida d’un organitzador d’horaris de compliment la fa perfecta com a calendari d’escriptori fàcil d’utilitzar.

Nom del projecte : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Nom del dissenyador : Katsumi Tamura, Nom del client : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Calendari

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.