Revista de disseny
Revista de disseny
Llum

ADJUSTABLE

Llum Les nostres làmpades responen a necessitats específiques, alhora que són versàtils i interactives, a més d’anar més enllà de la rutina d’encesa / apagada. Aquestes làmpades es presten a tot un món de matisos i lluminositat, tot i que a un ampli ventall d’ambients i potencials situacionals a l’abast i fins al punt que permeten conformar l’estat d’ànim. Aquesta línia de disseny abraça les característiques pròpies d’un producte carismàtic, tot i que un esperit d’avantguarda i un disseny innovador, tot representant una novetat innovadora. Podem compartir amb vosaltres aquestes impressions?

Nom del projecte : ADJUSTABLE, Nom del dissenyador : E. ROTA JOVANI, Nom del client : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Llum

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.