Revista de disseny
Revista de disseny
Llum

ADJUSTABLE

Llum Les nostres làmpades responen a necessitats específiques, alhora que són versàtils i interactives, a més d’anar més enllà de la rutina d’encesa / apagada. Aquestes làmpades es presten a tot un món de matisos i lluminositat, tot i que a un ampli ventall d’ambients i potencials situacionals a l’abast i fins al punt que permeten conformar l’estat d’ànim. Aquesta línia de disseny abraça les característiques pròpies d’un producte carismàtic, tot i que un esperit d’avantguarda i un disseny innovador, tot representant una novetat innovadora. Podem compartir amb vosaltres aquestes impressions?

Nom del projecte : ADJUSTABLE, Nom del dissenyador : E. ROTA JOVANI, Nom del client : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Llum

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.