Revista de disseny
Revista de disseny
El Raspall De Dents D’Interacció

TTONE

El Raspall De Dents D’Interacció TTone és un raspall de dents interactiu per a nens, que interpreta música sense bateries tradicionals. El TTone capta l'energia cinètica produïda per l'acció de raspallat. El concepte és fer que el raspallat sigui més interessant per al nen, alhora que es desenvolupen hàbits d'higiene dental saludables. La música prové del pinzell substituïble, quan es substitueix el pinzell, obtenen una nova sintonia musical juntament amb el nou pinzell. La música entreté el nen, animant-los a raspallar el temps correcte, alhora que permet als pares saber si el seu fill ha completat o no el seu temps de raspallat.

Nom del projecte : TTONE, Nom del dissenyador : Nien-Fu Chen, Nom del client : Umeå Institute of Design .

TTONE El Raspall De Dents D’Interacció

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.