Revista de disseny
Revista de disseny
El Bloc De Notes Clamshell Per A L’Educació

Pupil 107

El Bloc De Notes Clamshell Per A L’Educació Alumne 107: un pas més en l’educació futura. Inspirar el coneixement mai no ha estat tan fàcil. L’alumne 107 explora un vast món de noves possibilitats per a l’aprenentatge. L'alumne 107 està dissenyat específicament per satisfer les necessitats educatives dels estudiants de tot el món. Benvingut a la més alta educació de qualitat.

Nom del projecte : Pupil 107, Nom del dissenyador : Jp Inspiring Knowledge, Nom del client : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 El Bloc De Notes Clamshell Per A L’Educació

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.