Revista de disseny
Revista de disseny
El Bloc De Notes Clamshell Per A L’Educació

Pupil 107

El Bloc De Notes Clamshell Per A L’Educació Alumne 107: un pas més en l’educació futura. Inspirar el coneixement mai no ha estat tan fàcil. L’alumne 107 explora un vast món de noves possibilitats per a l’aprenentatge. L'alumne 107 està dissenyat específicament per satisfer les necessitats educatives dels estudiants de tot el món. Benvingut a la més alta educació de qualitat.

Nom del projecte : Pupil 107, Nom del dissenyador : Jp Inspiring Knowledge, Nom del client : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 El Bloc De Notes Clamshell Per A L’Educació

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.