Revista de disseny
Revista de disseny
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) un disseny únic 2) un ampli ús de l'acer inoxidable 3) vidre bufat a la mà en forma de contacte màxim de fum / líquid 4) ruixador a la punta de la gaseta per obtenir un contacte encara més fum / líquid 5) la vàlvula es pot substituir per una segona mànega 6) El bol de tabac té una forma de fumar més temps, però evita que el tabac s’escalfi, no s’ha d’esforçar el tabac 7) totes les connexions són capaços de cargol i hermètiques 8) la mànega de silicona de qualitat alimentària a diferència de les mànegues tradicionals es pot rentar nombroses no hi ha riscos que s'oxida o es podreixi, la silicona no absorbeix els sabors

Nom del projecte : Shapes hookah, Nom del dissenyador : Shapes, Forta Group llc, Nom del client : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.