Revista de disseny
Revista de disseny
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) un disseny únic 2) un ampli ús de l'acer inoxidable 3) vidre bufat a la mà en forma de contacte màxim de fum / líquid 4) ruixador a la punta de la gaseta per obtenir un contacte encara més fum / líquid 5) la vàlvula es pot substituir per una segona mànega 6) El bol de tabac té una forma de fumar més temps, però evita que el tabac s’escalfi, no s’ha d’esforçar el tabac 7) totes les connexions són capaços de cargol i hermètiques 8) la mànega de silicona de qualitat alimentària a diferència de les mànegues tradicionals es pot rentar nombroses no hi ha riscos que s'oxida o es podreixi, la silicona no absorbeix els sabors

Nom del projecte : Shapes hookah, Nom del dissenyador : Shapes, Forta Group llc, Nom del client : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.