Revista de disseny
Revista de disseny
Els Mobles Per A La Llar

Marken Desk

Els Mobles Per A La Llar La sensació visual i lleugera d’aquest elegant i alhora fort escriptori ens remet a l’escola de disseny escandinava. La forma incòmoda de les cames, la manera com s’inclinen cap al front gairebé com un gest senyorial de salutació, ens recorda la silueta d’un home noble amb el barret saludant a una dama. El pupitre ens dóna la benvinguda a utilitzar-lo. La forma dels calaixos, com les extremitats separades de l'escriptori, amb la sensació de penjar i el seu aspecte frontal i personalitzat, explora la sala com a ulls vigilants.

Nom del projecte : Marken Desk, Nom del dissenyador : Claudio Sibille, Nom del client : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Els Mobles Per A La Llar

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.