Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Man Hing Bistro

Restaurant El Man Hing Bistro, que serveix el menú del restaurant de te de Hong Kong, és un menjador informal a la zona de Nan Shan, Shenzhen. El restaurant es troba a la primera planta i està connectat amb una entrada a la planta baixa per una escala. Inspirats en l’angularitat del disseny, juguem amb diferents ratlles i els composem en uns patrons triangulars que es distingeixen al restaurant. Envoltats de seients marrons lletosos i d’acabats miralls de fusta / negre, les ratlles d’alumini que s’embolcallen per l’escala fins al taulell del caixer és definitivament un lloc atractiu.

Nom del projecte : Man Hing Bistro , Nom del dissenyador : Chi Ling Leung, Nom del client : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Restaurant

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.