Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Man Hing Bistro

Restaurant El Man Hing Bistro, que serveix el menú del restaurant de te de Hong Kong, és un menjador informal a la zona de Nan Shan, Shenzhen. El restaurant es troba a la primera planta i està connectat amb una entrada a la planta baixa per una escala. Inspirats en l’angularitat del disseny, juguem amb diferents ratlles i els composem en uns patrons triangulars que es distingeixen al restaurant. Envoltats de seients marrons lletosos i d’acabats miralls de fusta / negre, les ratlles d’alumini que s’embolcallen per l’escala fins al taulell del caixer és definitivament un lloc atractiu.

Nom del projecte : Man Hing Bistro , Nom del dissenyador : Chi Ling Leung, Nom del client : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Restaurant

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.