Revista de disseny
Revista de disseny
Sistema D’Estalvi D’Aigua

Gris

Sistema D’Estalvi D’Aigua La reducció dels recursos hídrics és avui un problema mundial. És una bogeria que encara fem servir aigua potable per rentar el vàter. Gris és un sistema d’estalvi d’aigua increïblement rendible que pot recollir tota l’aigua que utilitzeu durant la dutxa. Podeu reutilitzar aquest aigua gras recollida per rentar el vàter, netejar la casa i per a determinades activitats de rentat. D’aquesta manera, podeu estalviar almenys 72 litres d’aigua / persona / dia en una llar mitjana, cosa que significa almenys 3.500 milions de litres d’aigua estalviada al dia en un país tan viu de 50 milions com Colòmbia.

Nom del projecte : Gris, Nom del dissenyador : Carlos Alberto Vasquez, Nom del client : IgenDesign.

Gris Sistema D’Estalvi D’Aigua

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.