Revista de disseny
Revista de disseny
Balancí

xifix2base rocking-chair-one

Balancí El disseny dbalancí es basa en el mínim necessari de física i material, realitzat per una canonada sense fi. L’estabilitat s’aconsegueix mitjançant la forma de bucle. No calen construccions i connexions més. La cadira no té racons només corbes: corbes harmonioses. És un balancí prim i acollidor, sense ornamentacions ni construccions addicionals. Està pensat per a zones relaxants com salons. La construcció minimitzada d'una canonada és immediatament visible.

Nom del projecte : xifix2base rocking-chair-one, Nom del dissenyador : Juergen Josef Goetzmann, Nom del client : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Balancí

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.