Revista de disseny
Revista de disseny
Multipod

Hive

Multipod El Rusc és una cúpula de làteres verticals oberta de 315 graus, formada per set segments de radi de 45 graus. Pensant al cap en disseny, mantenint la funcionalitat i desafiant els mobles existents. El concepte innovador es basa en una esfera de forma simplista però dramàtica en presència. El Rusc tindrà un impacte visual a qualsevol espai on ocupi. Futuro-virtuós

Nom del projecte : Hive, Nom del dissenyador : Clive Walters, Nom del client : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.