Revista de disseny
Revista de disseny
Multipod

Hive

Multipod El Rusc és una cúpula de làteres verticals oberta de 315 graus, formada per set segments de radi de 45 graus. Pensant al cap en disseny, mantenint la funcionalitat i desafiant els mobles existents. El concepte innovador es basa en una esfera de forma simplista però dramàtica en presència. El Rusc tindrà un impacte visual a qualsevol espai on ocupi. Futuro-virtuós

Nom del projecte : Hive, Nom del dissenyador : Clive Walters, Nom del client : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.