Revista de disseny
Revista de disseny
Taula Orgànica

Lunartable

Taula Orgànica La inspiració per a la peça de disseny prové d’Apollo Lunar Spider. Per tant, ve el nom Taula lunar. La Lunar Spider és un símbol de l'enginyeria humana, les innovacions i la tecnologia. Apollo Spider no té formes orgàniques. Tot i això, prové de creadors orgànics com els fesols humans. El disseny orgànic, seguit d’innovacions i tecnologia, la funcionalitat i l’ergonomia simbolitzen tres fonaments importants de l’arquitectura i el disseny. Per tant, la taula lunar té una estructura de tres potes.

Nom del projecte : Lunartable, Nom del dissenyador : Georgi Draganov, Nom del client : GD ArchiDesign.

Lunartable Taula Orgànica

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.