Revista de disseny
Revista de disseny
Taula Orgànica

Lunartable

Taula Orgànica La inspiració per a la peça de disseny prové d’Apollo Lunar Spider. Per tant, ve el nom Taula lunar. La Lunar Spider és un símbol de l'enginyeria humana, les innovacions i la tecnologia. Apollo Spider no té formes orgàniques. Tot i això, prové de creadors orgànics com els fesols humans. El disseny orgànic, seguit d’innovacions i tecnologia, la funcionalitat i l’ergonomia simbolitzen tres fonaments importants de l’arquitectura i el disseny. Per tant, la taula lunar té una estructura de tres potes.

Nom del projecte : Lunartable, Nom del dissenyador : Georgi Draganov, Nom del client : GD ArchiDesign.

Lunartable Taula Orgànica

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.