Revista de disseny
Revista de disseny
La Teràpia-Saló Per A La Bellesa Dental

Dental INN

La Teràpia-Saló Per A La Bellesa Dental El projecte "Dental INN" ha estat dissenyat com a instal·lació dental en forma de saló de teràpia per a la bellesa dental a Viernheim / Alemanya. El projecte representa un nou concepte d’interiorisme per a pràctiques dentals amb temes “efectes curatius de formes orgàniques i estructures naturals” i va ser desenvolupat principalment per al doctor Bergmann, un dentista d’implantació acreditat internacional. A més de tractaments dentals com xapes i blanquejaments, el doctor Bergmann i el seu equip ofereixen, entre altres coses, simposis sobre implantologia per a nombrosos cirurgians dentals joves d’Europa, Àsia i Àfrica.

Nom del projecte : Dental INN, Nom del dissenyador : Peter Stasek, Nom del client : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN La Teràpia-Saló Per A La Bellesa Dental

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.