Revista de disseny
Revista de disseny
La Teràpia-Saló Per A La Bellesa Dental

Dental INN

La Teràpia-Saló Per A La Bellesa Dental El projecte "Dental INN" ha estat dissenyat com a instal·lació dental en forma de saló de teràpia per a la bellesa dental a Viernheim / Alemanya. El projecte representa un nou concepte d’interiorisme per a pràctiques dentals amb temes “efectes curatius de formes orgàniques i estructures naturals” i va ser desenvolupat principalment per al doctor Bergmann, un dentista d’implantació acreditat internacional. A més de tractaments dentals com xapes i blanquejaments, el doctor Bergmann i el seu equip ofereixen, entre altres coses, simposis sobre implantologia per a nombrosos cirurgians dentals joves d’Europa, Àsia i Àfrica.

Nom del projecte : Dental INN, Nom del dissenyador : Peter Stasek, Nom del client : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN La Teràpia-Saló Per A La Bellesa Dental

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.