Revista de disseny
Revista de disseny
Els Pòsters

Disease - Life is Golden

Els Pòsters Aquest projecte va néixer de la voluntat de crear alguns conceptes que puguin descriure un entorn social d’una manera insòlita i sensibilitzar l’espectador d’una manera amable. La idea que hi ha darrere és agafar malalties i fer-les atractives i intrigants visualment. La malaltia és alguna cosa dolenta, però es pot veure d’una altra manera.

Nom del projecte : Disease - Life is Golden, Nom del dissenyador : Giuliano Antonio Lo Re, Nom del client : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Els Pòsters

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.