Revista de disseny
Revista de disseny
Els Pòsters

Disease - Life is Golden

Els Pòsters Aquest projecte va néixer de la voluntat de crear alguns conceptes que puguin descriure un entorn social d’una manera insòlita i sensibilitzar l’espectador d’una manera amable. La idea que hi ha darrere és agafar malalties i fer-les atractives i intrigants visualment. La malaltia és alguna cosa dolenta, però es pot veure d’una altra manera.

Nom del projecte : Disease - Life is Golden, Nom del dissenyador : Giuliano Antonio Lo Re, Nom del client : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Els Pòsters

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.