Revista de disseny
Revista de disseny
Showroom, El Detall

Networking

Showroom, El Detall Els materials esportius que utilitzem diàriament s’estan produint a les diferents parts del món. S’ofereixen als consumidors a les prestatgeries de les botigues d’esports mitjançant una complexa xarxa de màrqueting i logística. Saltar una de les marques amb la millor xarxa. Fabricació de col·lecció de dissenyadors de diversos països d’Europa, realitzada per fabricants xinesos dedicats a la fabricació de qualitat superior. A través de l'empresa de màrqueting establerta a Turquia, arriba a tot el món i als consumidors. El segon showroom del complex showroom de salt també està construït sobre aquest complex tema de la xarxa.

Nom del projecte : Networking, Nom del dissenyador : Ayhan Güneri, Nom del client : JUMP/GENMAR.

Networking Showroom, El Detall

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.