Revista de disseny
Revista de disseny
El Tèxtil Decoratiu

Lasso

El Tèxtil Decoratiu La definició de Lasso és una corda llarga amb un nas corrent en un extrem. En lloc d’inspirar-se en; n’és el resultat d’aquest tèxtil. Té un toc especial i estètic, a més d’alguns canals especials amb un esglaonament, de manera que la llum pot passar molt suaument. És la meitat industrial, fabricada a la meitat, teixida en telers electrònics i tallada a mà. Aquest projecte és molt atractiu i addictiu com a dolç i ha estat un dels principals reptes i descobriments de la meva carrera com a dissenyador tèxtil. Aquest projecte tracta sobre serendipia, ensopegament, descobriment d'atzar, fortuïtat i accidents.

Nom del projecte : Lasso, Nom del dissenyador : Cristina Orozco Cuevas, Nom del client : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso El Tèxtil Decoratiu

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.