Revista de disseny
Revista de disseny
El Tèxtil Decoratiu

Lasso

El Tèxtil Decoratiu La definició de Lasso és una corda llarga amb un nas corrent en un extrem. En lloc d’inspirar-se en; n’és el resultat d’aquest tèxtil. Té un toc especial i estètic, a més d’alguns canals especials amb un esglaonament, de manera que la llum pot passar molt suaument. És la meitat industrial, fabricada a la meitat, teixida en telers electrònics i tallada a mà. Aquest projecte és molt atractiu i addictiu com a dolç i ha estat un dels principals reptes i descobriments de la meva carrera com a dissenyador tèxtil. Aquest projecte tracta sobre serendipia, ensopegament, descobriment d'atzar, fortuïtat i accidents.

Nom del projecte : Lasso, Nom del dissenyador : Cristina Orozco Cuevas, Nom del client : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso El Tèxtil Decoratiu

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.