Revista de disseny
Revista de disseny
La Instal·lació Artística

S.Joao Structure

La Instal·lació Artística El disseny reflecteix un típic festival portuguès de carrer - conegut localment com a 'S. João '. Durant un dels festivals de carrer més animats d'Europa, la gent de Porto es venera a Sant Joan "el Baptista" tot tradicionalment batent-se amb flors d'all o martells de plàstic suau. Es caracteritza pel color de cintes i banderes que omplen els carrers, juntament amb els focs artificials que es llancen tota la nit, la 'S. L’estructura de João reinterpreta aquest ambient amb formes penjants com a globus, cobertes per un material brillant i reflectant.

Nom del projecte : S.Joao Structure, Nom del dissenyador : FAHR 021.3, Nom del client : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure La Instal·lació Artística

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.