Revista de disseny
Revista de disseny
La Instal·lació Artística

S.Joao Structure

La Instal·lació Artística El disseny reflecteix un típic festival portuguès de carrer - conegut localment com a 'S. João '. Durant un dels festivals de carrer més animats d'Europa, la gent de Porto es venera a Sant Joan "el Baptista" tot tradicionalment batent-se amb flors d'all o martells de plàstic suau. Es caracteritza pel color de cintes i banderes que omplen els carrers, juntament amb els focs artificials que es llancen tota la nit, la 'S. L’estructura de João reinterpreta aquest ambient amb formes penjants com a globus, cobertes per un material brillant i reflectant.

Nom del projecte : S.Joao Structure, Nom del dissenyador : FAHR 021.3, Nom del client : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure La Instal·lació Artística

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.