Revista de disseny
Revista de disseny
La Caixa De Configuració

T-Box2

La Caixa De Configuració T-Box2 és un nou dispositiu tècnic per integrar Internet, multimèdia i comunicació i oferir als usuaris domèstics serveis interactius diversificats, incloent reproduccions massives de contingut a Internet i videollamades en alta definició. Si es connecta STB a TV a l’entorn de la xarxa familiar, l’usuari pot actualitzar ràpidament un televisor comú a un televisor intel·ligent, cosa que proporciona als usuaris de la família una excel·lent experiència d’entreteniment AV.

Nom del projecte : T-Box2, Nom del dissenyador : Ke Zhang, Nom del client : Technicolor.

T-Box2 La Caixa De Configuració

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.