Revista de disseny
Revista de disseny
La Caixa De Configuració

T-Box2

La Caixa De Configuració T-Box2 és un nou dispositiu tècnic per integrar Internet, multimèdia i comunicació i oferir als usuaris domèstics serveis interactius diversificats, incloent reproduccions massives de contingut a Internet i videollamades en alta definició. Si es connecta STB a TV a l’entorn de la xarxa familiar, l’usuari pot actualitzar ràpidament un televisor comú a un televisor intel·ligent, cosa que proporciona als usuaris de la família una excel·lent experiència d’entreteniment AV.

Nom del projecte : T-Box2, Nom del dissenyador : Ke Zhang, Nom del client : Technicolor.

T-Box2 La Caixa De Configuració

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.