Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Exposicions

Multimedia exhibition Lsx20

El Disseny D’Exposicions Una exposició multimèdia es va dedicar al 20è aniversari de la reintroducció dels lots de moneda nacional. L’objectiu de l’exposició va ser introduir el marc de la trinitat en què es va basar el projecte artístic, a saber: bitllets i monedes, els autors –40 artistes letons destacats de diversos gèneres creatius– i les seves obres d’art. El concepte de l’exposició es va originar en grafit o plom que és l’eix central d’un llapis, una eina comuna per als artistes. L’estructura del grafit va ser l’element central del disseny de l’exposició.

Nom del projecte : Multimedia exhibition Lsx20, Nom del dissenyador : Design studio H2E, Nom del client : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 El Disseny D’Exposicions

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.