Revista de disseny
Revista de disseny
Museu D’Art

The Vagrant

Museu D’Art L’arquitectura del Museu d’Art del Nou Taipei, dissenyat per Aleksandar Rudnik Milanovic com a ocell de la grua al niu de la terrassa del riu, es podria entendre fàcilment des de distància i des de qualsevol punt del parc al costat del riu Yingge. La forma de museu era un moviment minimalista i equilibrat minimalista de les grues amb atri com a pulmons d'ocells on entrava aire fresc i llum solar directament al museu. Amb les ales com a espai d’exposició i les grues es dirigeixen a un restaurant de temàtica artística, els visitants del museu van gaudir de la vista del paisatge i de la ciutat de Taipei als voltants.

Nom del projecte : The Vagrant , Nom del dissenyador : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Nom del client : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Museu D’Art

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.