Revista de disseny
Revista de disseny
Museu D’Art

The Vagrant

Museu D’Art L’arquitectura del Museu d’Art del Nou Taipei, dissenyat per Aleksandar Rudnik Milanovic com a ocell de la grua al niu de la terrassa del riu, es podria entendre fàcilment des de distància i des de qualsevol punt del parc al costat del riu Yingge. La forma de museu era un moviment minimalista i equilibrat minimalista de les grues amb atri com a pulmons d'ocells on entrava aire fresc i llum solar directament al museu. Amb les ales com a espai d’exposició i les grues es dirigeixen a un restaurant de temàtica artística, els visitants del museu van gaudir de la vista del paisatge i de la ciutat de Taipei als voltants.

Nom del projecte : The Vagrant , Nom del dissenyador : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Nom del client : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Museu D’Art

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.